Ga je mee naar buiten?

Leendert & Ellis

Naast dat het heerlijk is om een frisse neus te halen, weten Leendert en Ellis je op hun eigen unieke manier te verbinden met de natuur. Op ieder mens heeft de natuur een positieve werking. Wetenschappelijk onderzoek heeft al aangetoond dat de natuur stress verlaagt, herstel versneld, je immunsysteem boost en bijdraagt aan ons geluksgevoel. Het hoeft niet uit te maken of je nu omringt wordt door groen, geniet van geurende bloemen of luistert naar de fluitende vogels. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Biografie

Leendert de Gelder

Naast zijn werk als ICT manager bij OZOverbindzorg is Leendert een fervent vogelaar. Al 18 jaar opent hij zijn ogen en oren voor alles wat vliegt en zingt. Zijn hart gaat hier sneller van kloppen. Leendert neemt graag anderen mee op pad om ook jouw ogen en oren weer te openen.

Ellis Aten

Met Groene reisjes (groenereisjes.nl) helpt Ellis je op weg naar een bewuster, fijner en duurzamer leven. 

Nog niet zo lang geleden verloor ze het contact met de natuur. Na haar opleiding Social Work vertrok ze op reis naar Zuid-Amerika. Hier ervaarde ze hoe het is om onderdeel uit te maken van de indrukwekkende natuur. Terug in Nederland volgde ze de master gezondheidspsychologie en ontwikkelde zich in duurzaam en bewust leven. Ze voelde zich verantwoordelijk voor de aarde, waardoor ze het allemaal goed wou doen om zo min mogelijk bij te dragen aan het klimaatprobleem. Ze verloor hierdoor het contact met zichzelf. Door de natuur weer op de eerste plek te zetten kon ze weer terug komen bij haar innerlijke natuur. Ze ontwikkelde zich als inspirator, coach en EcoNIDRA teacher om ook jou weer te verbinden met je innerlijke natuur.

Met dank aan

Bedankt

Bedankt voor je deelname!